Kamers

Your night & day

Luxe, comfort en authenticiteit kenmerken onze 10 stijlvolle boutique hotelkamers.

Nonam is een gerenoveerd pand uit 1739. We combineren de originele houten elementen van het historische gebouw met luxueuze afwerkingen in messing en marmer. Dit zorgt voor een knap staaltje design, boordevol karakter.

Onze ergonomische kingsize bedden zorgen voor een zalige nachtrust. Per persoon is er een zacht en iets steviger kussen aanwezig. In onze badkamer stapt u onder een heerlijke regendouche en vindt u de kwalitatieve en duurzame producten terug van Marie-Stella-Maris. Bij Nonam geniet u in stijl en in alle rust.

From your imagination to reality

Good to know

Inchecken is mogelijk vanaf 11 uur. Check-out is om 15 uur.

Op weekdagen kan u genieten van onze gratis ontbijtcorner, tijdens het weekend bieden we een uitgebreid ontbijtbuffet aan (€19 per persoon). Reserveren is noodzakelijk. U kan de optie aanvinken wanneer u een kamer reserveert.

Nonam heeft een eigen gastronomisch restaurant en gastrobar, open van woensdag tot en met zaterdag. Reserveren is aan te raden indien u graag wil dineren.

Let's have a sneak peek

You're almost there

Hoe het werkt

01 online reservatie 24/7

U kan online reserveren via de boekingstool. Betalen kan met Bancontact of creditcard. Heeft u een cadeaubon? Stuur dan een e-mail naar hotel@nonam.be.

02 Automatische check-in & check-out

Wij gaan volautomatisch te werk. Vooraf ontvangt u alle nodige informatie. In- en uitchecken kan u eenvoudig, snel en wanneer het u uitkomt doen aan onze self check-in kiosk in de lounge ruimte.

03 Groepsreservatie

Wenst u een groepsreservering te maken? Klik hier zodat we een aanbod op maat kunnen voorstellen.

04 annuleren of wijzigen

Wenst u graag te annuleren of uw reservering te verplaatsen? We verwijzen u graag naar onze reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Die vindt u hier.

Contacteer ons

Laat ons een berichtje na. 

Wij contacteren u zo snel mogelijk. 

Boutique Hotel nonam
Sluizekenkaai 1
9000 Gent
+32468388111
nonam.be
hotel@nonam.be

© 2023 All rights reserved Nonam

Groepsaanvraag

 

Een groepsreservatie is mogelijk vanaf 3 kamers. We hebben 10 kamers in totaal. Gelieve onderstaand formulier in te vullen. Dit is geen reservatie, maar een aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact op om u een aanbod te doen. 

Contactinformatie
HOW TO GET HERE

BY CAR

/ ONDERGRONDSE PARKING VRIJDAGMARKT (24/24) /
BUURT TEMPELHOF / VOLKSKLINIEK STRAATPARKEREN

PUBLIEK TRANSPORT

STATION GENT-SINT-PIETERS = TRAM 4 (HALTE SLUIZEKEN)

NONAM
SLUIZEKENKAAI 1
9000 GENT

Deze website gebruikt cookies om een optimale gebruikerservaring te garanderen op de website.